top of page

Vbac Vol Vertrouwen
Verken dé essentials

In deze verhelderende masterclass neem ik je mee door de meest essentiële informatie, de basisprincipes en de "must-knows" over VBAC (vaginale geboorte na keizersnede).

De opname kun je bekijken waar en wanneer je maar wilt, vanuit je comfortabele zetel of bed. Je hebt ook de mogelijkheid om het zo vaak als je wilt te herbekijken...

Bovendien geeft het je een korte introductie tot de uitgebreidere online cursus 'VBAC Vol Vertrouwen' die ik in het voorjaar 2024 zal lanceren. Op die manier kun je alvast kennismaken met mij en de sfeer van mijn cursus...

Als leuke extra breng ik je als eerste op de hoogte wanneer de cursus online beschikbaar is en ontvang je een mooie kortingscode!

Hou je inbox in de gaten!

studio_bokka-geborenomtebaren-50.jpg
masterclass
studio_bokka-geborenomtebaren-49.jpg

Online cursus...Be the first to know

Mijn 'labour of love' is er bijna! De VBAC Vol Vertrouwen online cursus.

Aan de hand van korte filmpjes, audiofragmenten en presentaties neem ik je mee in "all-things-VBAC" zoals statsitieken, risico's, samenstellen van je VBAC-team, opstellen van je VBAC-plan, verwerken van eerdere geboortes, resetten van je mindset, visualisatietechnieken en nog zo veel meer...

De online cursus kan jij, al dan niet samen met je geboortepartner, volledig op je eigen tempo volgen, vanuit je eigen comfortabele woonkamer. 

De lancering is voorzien in het voorjaar 2024. Blijf jij graag op de hoogte? Wil jij het weten wanneer de cursus beschikbaar is en mogelijks profiteren van een tijdelijke hoge lanceerkorting om haar geboorte te vieren?

Registreer je dan even bij de masterclass hierboven. 

"Heel informatief! Ik was al aan het twijfelen of ik de beslissing van mijn arts om een herhaalde keizersnede uit te voeren zou volgen of niet... Met de extra hulp van Nina toch beslist om verder op onderzoek te gaan en een second opinion te vragen. De beslissing is nog niet genomen, maar als het zo ver is, kan ik mijn keuze toch veel meer geïnformeerd nemen. Alvast bedankt Nina!"

Laura

bottom of page