top of page

Begrip voor
mijn bevalling

Verliep de geboorte van je kindje(s) in het verleden niet helemaal zoals je had gehoopt? 

Wil je graag begrijpen waarom? Voel jij soms nog verdrietig, teleurgesteld of zelfs schuldig als je aan die geboorte terugdenkt?

Heb je nog een verdere kinderwens maar houdt de vorige geboorte-ervaring je tegen?

Dan lees en luister ik heel graag naar je bevallingsverhaal en bezorg ik jou een persoonlijke analyse met inzichten en informatie over wat er heeft plaatsgevonden. Want een ander perspectief helpt, dat weet ik uit eigen ondervinding.

studio_bokka-geborenomtebaren-43.jpg
"Met tranen in mijn ogen geluisterd naar de uitleg die Nina gaf.
Het besef dat een bevalling niet altijd loopt zoals gepland en dat je daar niet altijd een positief gevoel aan over houdt, maar haar geruststellende woorden hebben het gevoel toch al wat minder negatief gemaakt. Hopelijk kan ik hierdoor een positievere ervaring hebben bij de volgende bevalling."

Laura

studio_bokka-geborenomtebaren-53.jpg

Ik wil meer begrip voor mijn bevalling...

Inzicht, bewustzijn en heling voor jouw ervaring.

Via onderstaand formuliertje kan je je aanmelden. Daarna ontvang je van mij een e-mail met een factuur voor 20 euro én met een linkje naar een google form waar je  je verhaal kunt neerschrijven en waar ik enkele gerichte vragen stel om meer inzicht te krijgen in jouw ervaring.

Mijn inzichten in jouw verhaal bezorg ik je enkele dagen later via Whatsapp voice-berichten, tenzij anders overeengekomen.

Laat je gegevens hieronder achter en ik contacteer je zo snel mogelijk!

Je hoort snel van me!

bottom of page