top of page

Welkom bij HypnoBirthing®

Hier geloven we dat geboorte een natuurlijk, mooi en kalm proces kan zijn. Deze revolutionaire benadering van zwangerschap en geboorte heeft al duizenden ouders over de hele wereld geholpen om op een ontspannen en bewuste manier hun kinderen te verwelkomen.

Hypno-wat?

Wat is HypnoBirthing®

HypnoBirthing® is een unieke methode die gebaseerd is op het idee dat geboorte geen pijnlijke, angstige ervaring hoeft te zijn. Het combineert diepe ontspanningstechnieken, ademhalingsoefeningen, visualisaties en positieve affirmaties om een kalme, vreedzame en comfortabele geboorteomgeving te creëren. Door de kracht van je eigen geest te benutten, kun je met HypnoBirthing® de geboorte van je baby transformeren in een prachtige reis van zelfontdekking en empowerment.

studio_bokka-geborenomtebaren-65.jpg
studio_bokka-geborenomtebaren-24.jpg

Voordelen 

Slechts enkele voordelen van HypnoBirthing®

Verminderde Angst en Spanning: HypnoBirthing® helpt angst te verminderen door diepe ontspanning, waardoor je de geboorte met vertrouwen tegemoet treedt.

Natuurlijke Pijnverlichting: Leer technieken die de behoefte aan medicinale pijnbestrijding verminderen, waardoor je op een meer natuurlijke manier kunt bevallen.

Sterkere Band met de Partner: HypnoBirthing® moedigt partners aan om actief deel te nemen, waardoor een diepere verbinding ontstaat tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Sneller Herstel: Minder stress tijdens de geboorte bevordert een sneller en comfortabeler herstel na de bevalling.

Praktisch

De cursus wordt live gegeven. Verkies jij de intimiteit van een privésetting? Dan kan dit bij mij te Hove (Antwerpen) of ik kom naar jou (op aanvraag). In bepaalde omstandigheden ben ik ook bereid de cursus online te geven, vraag me naar de mogelijkheden.

 

Verbind je net graag met andere aanstaande ouders? Enkele keren per jaar organiseer ook een kleinschalige groepscursus te Hove  (max. 5 koppels). 

Loslaten van bewuste en onbewuste angsten en twijfels doe je niet op 1 dag. Daarom dat de cursus is opgebouwd uit de 5 wekelijkse sessies van telkens 2,5 uur.

Jij ontvangt steeds van mij:

- hét HypnoBirthing® boek van Marie Mongan (bruikleen of te koop aan kleine meerprijs)

- de originele HypnoBirthing® audiobestanden

- een werkboek (bruikleen of te koop aan kleine meerprijs)

- online (via e-mail) en telefonische ondersteuning tot de geboorte van je kindje

 

Prijs privé-cursus: € 444,00 (exclusief eventuele verplaatsingskosten)

Prijs groepscursus: € 333,00 (alles inclusief)

Ben je klaar om te (her)ontdekken dat ook jij geboren bent om te baren? Schrijf je vandaag nog in voor de Geboren om te baren HypnoBirthing cursus® en bereid je voor op een ontspannen, kalme en verbindende geboorte.

Hmm, niet zeker?
Meer weten?

Dan is mijn masterclass

'Hoezo HypnoBirthing®' er voor jou!

Vul even dit formuliertje in en ik bezorg je een linkje naar de masterclass die je volledig op eigen tempo vanuit je ontspannen zetel kunt bekijken en herbekijken wanneer je maar wilt!

Hou je inbox in de gaten!

studio_bokka-geborenomtebaren-8.jpg
"Nina's enthousiasme neemt je mee en stelt je snel op je gemak. Ze weet waarover ze spreekt en legt alles helder en duidelijk uit. Wij voelen ons goed geïnformeerd over de aankomende geboorte en dat geeft ons rust en vertrouwen. Zoek je een warme, vrolijke HypnoBirthing coach?
Dan zit je goed bij haar!"

Sofie & Mattijs

Inschrijven!

Yess! Jij wilt (her)ontdekken dat jij Geboren bent om te baren!

Vul hier even een aanmeldingsformulier in en ik contacteer je snel! 

Super tof dat we elkaar gaan ontmoeten!

Je hoort snel van mij!

bottom of page