top of page

Mijn weg hiernaartoe

Als jong meisje was ik al gefascineerd door alles wat met baby's te maken had en wist ik één ding zeker; ik zou mama worden.

 

Mijn reis hiernaartoe begon met een eerder traumatische keizersnede in 2016 gevolgd door een ware "awakening" als moeder en vrouw. Het prille moederschap herstelde het vertrouwen in mezelf en deed me weer luisteren naar dat stemmetje diep binnenin.

studio_bokka-geborenomtebaren-37_edited.jpg
studio_bokka-geborenomtebaren-23.jpg

In 2020 kwam HypnoBirthing® op mijn pad en vervulde ik mijn diepe wens om mijn tweede zoon met een VBAC te verwelkomen. Het was een levensveranderende ervaring waarbij ik in mijn kracht ging staan en een deeltje van mijn verleden kon helen.


Geïnspireerd door mijn eigen ervaringen, help ik nu andere mama's (en hun geboortepartner) op weg naar de geboorte die zij verdienen en wensen. Daarom certificeerde ik me in 2022 als HypnoBirthing® docent en help ik aanstaande ouders in mijn 'Geboren om te Baren' HypnoBirthing cursus hun meest ideale geboorte-ervaring te creëren.

Voor alle keizersnedemama's die een VBAC overwegen of wensen, verzamelde ik dé essentials rond natuurlijke geboorte na keizersnede in mijn 'VBAC Vol Vertrouwen' masterclass en ben ik volop bezig met het ontwikkelen van een uitgebreidere online cursus. 

Omdat ik in mijn werk als HypnoBirthing® docent en VBAC-coach voel dat ik méér wil kunnen bieden aan de koppels waarmee ik in verbinding ga, besloot ik om van 2024 mijn 'Ik-word-doula-jaar' te maken. Je kunt mijn avontuur hier of op Instagram volgen. 

 

Zo hoop ik iets bij te dragen aan mooie, krachtige, memorabele, positieve en verbindende geboortes.

Een prachtig geboortegeschenk voor zowel ouders als baby...

Wil je me graag iets vragen of voelen of er een 'match' is? Boek dan hier een gratis online ontmoetingsgesprek in...

studio_bokka-geborenomtebaren-89.jpg
bottom of page